Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

LIGHTHOUSES – Bovbjerg Fyr, Lemvig

30. maj 2019 @ 14:00 - 16:00

|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

One event on 30. maj 2019 at 19:30

29 % Sansebombardement 33 % Kulturmøde 7 % Mærkelighed 13 % Havluft 18 % Tankestarter

Lighthouses – historier fra havet er en udendørs sitespecific teaterforestilling ved fyrtårne, der genopdager stedernes historie, arkitektur og natur. En fortælling om ind- og udvandring. Om at forlade sit hjem og finde et nyt. Om mødet med det fremmede – og om lys i mørket.

Fyrtårne repræsenterer et møde mellem land og hav, mellem det udsatte og det beskyttede. Publikum vandrer fra akt til akt i et fabulerende univers, båret af musik, fortællinger, blæst, bølger, dans og visuals. Det tragiske, det groteske, det komiske og det lavmælt fortællende væves sammen, mens publikum inddrages gennem fælles aktioner og handlinger og bevæger sig mellem at være medværter og gæster. Mad og drikke er ligeledes en integreret del af forestillingen.

Forestillingen er blevet til på baggrund af et 2-årigt kulturprojekt med fokus på indvandring, der har synliggjort nye kulturer i Samsø og Ringkøbing-Skjern kommuner via møder, workshops og kulturelle byttehandler. Vi genopdager derigennem vores lokalmiljø og får nye fortællinger frem. Projektet giver fornyet indhold til naboskab og fællesskab med kultur og kunst som katalysator.

Detaljer

Dato:
30. maj 2019
Tidspunkt:
14:00 - 16:00
Begivenhed Kategorier:
, ,
Begivenhed Tags:
, , ,
Hjemmeside:
http://www.teatretom.dk/

Arrangør

Teatret OM
Hjemmeside:
http://www.teatretom.dk/

Sted

Bovbjerg Fyr
Fyrvej 27
Lemvig, 7620 Danmark
+ Google Map
Hjemmeside:
http://bovbjergfyr.dk/