Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

GENOPDAG åbningsfest

31. maj 2019 @ 16:00 - 22:30

GRATIS
27 % Sansebombardement 29 % Kulturfest 14 % Prisuddeling 18 % Dans under regnbuen 12 % Mærkelighed

Kom til stor åbningsfest for GENOPDAG på ARoS i Aarhus 31. maj!

Når GENOPDAG skydes i gang 31. maj hylder vi det midtjyske kulturliv med en stor åbningsfest, der sætter alle sanserne i spil. Kom til en aften fuld af kunst, musik og performances på ARoS, besøg vores Regnbuebar på taget og oplev live-koncerter med Velvet Volume og Kajsa Vala.

OBS: Billetterne til koncerterne på taget er nu udsolgt. Hvis der skulle opstå ledige pladser, frigives disse efter først-til-mølle-princippet i døren fredag aften kl. 21.00. I tilfælde af dårligt vejr flyttes koncerterne til ARoS’ indgangshal.

Temaet for åbningsaftenen er FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling. Verdensmålene er et centralt tema for hele festivalen og omdrejningspunktet for den nye særudstilling Tomorrow is the Question på ARoS. Klokken 20 uddeler Europæisk Kulturregion desuden Den Midtjyske Kulturpris, der også bygger på FN’s verdensmål og sætter fokus på kunstens særlige evne til at skabe debat, nytænkning og forandring i verden.

Allerede fra klokken 16 skydes festen i gang med Teatret Svalegangens kick off-event for kæmpeprojektet UNITED CHANGE, som omdanner området foran teatret i Rosenkrantzgade til et klimamarked med grønne debatter, teater og musik. Klokken 18 åbnes dørene til ARoS. Der er gratis adgang til det hele, og alle er velkomne.

Program:

Teatret Svalegangen:
16.00 – 22.00: United Change – klimamarked med grønne debatter, teater og musik i området foran Teatret Svalegangen i Rosenkrantzgade

ARoS:
18.00 – 20.00: Masser af kulturoplevelser på ARoS som fx:
– “Ikaros” af Odin Teatret med 10 menneskelige enhjørninge
– “Sange til Verden” feat. Aarhus Domkirkes Drengekor af Kulturprinsen, Netværket BUM & Aarhus Jazz Orchestra
– Særudstillingen “Tomorrow is the Question”
– Musikalsk performance med Sofie Daugaard
– “Rise to the future of being” med Svalholm Dans
– Mini-bar med Småt er Godt
– Kunstshow i dobbeltdækkerbussen “Linje S” af Teater Magistraten
– Musikalsk underholdning med koret Funky Friends
– Uddrag af ”Vandringsforelæsning om Myrer” med Secret Hotel
– “Kunst på Opkald” af Kunstpartiet
20.00 – 20.45: Uddeling af Den Midtjyske Kulturpris i ARoS’ indgangshal.
21.00 – 22.30: Live-koncerter med Kajsa Vala og Velvet Volume på taget og åbent i Regnbuebaren. OBS: UDSOLGT. Hvis der skulle opstå ledige pladser, frigives disse efter først-til-mølle-princippet i døren fredag aften kl. 21.00. I tilfælde af dårligt vejr, flyttes koncerterne til ARoS’ indgangshal.

22.00-05.00: Afterparty på BORA BORA og HeadQuarters med musik, street food og festlig natcabaret i dobbeltdækkerbussen.

Mellem kl. 18.00 og 19.45 samt kl. 21.00-22.30 er der åbent i udstillingerne “Tomorrow is the Question” på niveau 1 og den helt nye “Art and Porn” på niveau 5. Herudover er der adgang til Olafur Eliassons “Your Rainbow Panorama” på taget kl. 18.00-19.45.

Se Facebook-begivenhed

Læs mere om Den Midtjyske Kulturpris her.

Detaljer

Dato:
31. maj 2019
Tidspunkt:
16:00 - 22:30
Pris:
GRATIS
Begivenhed Kategorier:
, , , ,
Begivenhed Tags:
, , , ,

Sted

ARoS
Aros Allé 2
Aarhus C, 8000 Danmark
+ Google Map