Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Genopdag din historie – Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum

15. juni 2019

GRATIS
28 % Kulturhistorie 23 % Kunstoplevelse 15 % Historietime 16 % Gratis glæder 18 % Fortællinger

Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts museum i Herning rummer en enestående samling på mere end 6.000 værker af kunstnerægteparret Carl-Henning Pedersen og Else Alfelts malerier, akvareller, skulpturer og mosaikker. Med sin voldgrav og sine keramiske fliser, der befolkes af magiske væsner og frit svævende fantasifigurer, står den originale runde museumsbygning som en hyldest til Carl-Henning Pedersens ekspressive, folkekære fabelkunst.

Museernes Dag inviterer Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum til en anderledes omvisning, når dørene åbnes til museets nyrenoverede magasiner, hvor tusindvis af værker og dokumenter opbevares. Få et eksklusivt kig ind bag museumskulisserne og hør en spændende fortælling om museets magasiner.

Der er fri entré på museet hele dagen. Arrangementet Bag om museumskulisserne finder sted kl. 14.00, og der er ingen tilmelding.

På Museernes Dag har du mulighed for at opleve, hvad flere af museerne i Region Midtjylland kan byde på, når de tilbyder et gratis offentligt arrangement. Dagen handler om at formidle unikke historier, som tilsammen kan bidrage positivt til at skabe grobund for et rigt kulturliv, der sætter værdifulde spor i både den enkelte borger og ude i verden.

Sted

Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum
Birk Centerpark, 1
Herning, 7400 Danmark
+ Google Map