Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Genopdag din historie – Horsens Kunstmuseum

15. juni 2019 @ 13:00 - 14:00

26 % Historetime 22 % Kunstnerportræt 17 % Gratis glæder 15 % Lokal kulturarv 21 % 80’er-rebelskhed

Deltag i et seminar på Horsens Kunstmuseum, som aktualiserer den danske kunstner Erik A. Frandsen og hans plads i Horsens Kunstmuseums samling. I dag forbinder vi navnet Erik A. Frandsen med et af Danmarks mest anerkendte og mangefacetterede kunstneriske oeuvrer.

Han spillede en væsentlig rolle i det kunstneriske nybrud i 1980’erne i Danmark, og hans værker findes på mange af landets museer, i det offentlige rum og i private samlinger. Ikke mindst har han spillet, og spiller fortsat, en væsentlig rolle i Horsens Kunstmuseums historie. Med mere end 300 inventarnumre indtager Erik A. Frandsen en betydelig plads i museets samling, hvor det er muligt at følge kunstnerens udvikling fra debuten i start 1980’erne og helt frem til i dag. Erik A. Frandsen er en velkendt figur på den danske kunstscene, og har markeret sig siden begyndelsen af 80’erne, hvor han bl.a. var en del af ‘De vilde unge’ og var med til at starte det kunstneriske atelierfællesskab ‘Værkstedet Værst’.

På Museernes Dag har du mulighed for at opleve, hvad flere af museerne i Region Midtjylland kan byde på, når de tilbyder et gratis offentligt arrangement. Dagen handler om at formidle unikke historier, som tilsammen kan bidrage positivt til at skabe grobund for et rigt kulturliv, der sætter værdifulde spor i både den enkelte borger og ude i verden.

Detaljer

Dato:
15. juni 2019
Tidspunkt:
13:00 - 14:00
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:
, , , , ,

Sted

Horsens Kunstmuseum
Carolinelundsvej 2
Horsens, 8700 Danmark
+ Google Map
Hjemmeside:
https://www.horsenskunstmuseum.dk/