Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Genopdag din historie – Strandingsmuseum St. George

15. juni 2019 @ 13:00 - 15:00

GRATIS

29 % Skibseventyr 16 % Hårdt arbejde 25 % Duelighedsprøve 18 % Gratis glæder 12 % Havluft

Før i tiden var der skibsdrenge på alle større skibe, og indtil for 100 år siden var drengene ofte kun 10-12 år gamle, når de fik hyre på et skib. Der ventede skibsdrengene et barskt liv med hårdt arbejde til søs, men også med eventyr og spænding, når skibene var på langfart.

På Strandingsmuseum St. George i Holstebro Kommune kan du leve dig ind i skibsdrengenes liv ombord og lege Skibsdreng for en dag. Her kan du prøve kræfter med nogle af de opgaver, drengene skulle klare på skibene før i tiden. Fem arbejdsopgaver venter dig på pladsen foran museet. Du skal skure dæk, pudse kaptajnens sko og binde knob. Du skal også hejse med en taljeblok og bygge en skibsmodel af træ. For hver opgave, der fuldføres, får du en stjerne i din søfartsbog, og når du har klaret dem alle, kan du kalde dig fuldbefaren skibsdreng.

Aktiviteten tager ca. 30 minutter og er kun for børn ifølge med voksne. Opgaverne er bedst egnet for børn fra 5-6 år og opefter. Det er gratis at deltage, og der er ingen tilmelding.

På Museernes Dag har du mulighed for at opleve, hvad flere af museerne i Region Midtjylland kan byde på, når de tilbyder et gratis offentligt arrangement. Dagen handler om at formidle unikke historier, som tilsammen kan bidrage positivt til at skabe grobund for et rigt kulturliv, der sætter værdifulde spor i både den enkelte borger og ude i verden.

Detaljer

Dato:
15. juni 2019
Tidspunkt:
13:00 - 15:00
Pris:
GRATIS
Begivenhed Kategorier:
, , , ,
Begivenhed Tags:
, , , , ,

Sted

Strandingsmuseum St. George
Vesterhavsgade 1E
Ulfborg, 6950 Danmark
+ Google Map
Hjemmeside:
www.strandingsmuseet.dk