Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Genopdag din historie – Væksthusene

15. juni 2019

GRATIS
29 % Jordomrejse 17 % Grøn glæde 19 % Evolutionsteori 13 % Plantenørderi 22 % Naturoplevelse

Genoplev Jordens evolution til Museernes Dag i Væksthusene.

Livet er mangeartet, storslået og unikt. Indtil videre er planeten Jorden den eneste planet i universet hvor hvor vi kender til liv. Over hele kloden udvikler nye plantearter sig fra deres forfædre. Planter, som allerede findes ét sted, breder sig ud i nye områder og tilpasser sig. Normalt er det umuligt at opleve de store forskelligheder uden at rejse over kæmpe afstande. Men i Væksthusene har du mulighed for at rejse Jorden rundt og opleve, hvordan evolutionen har forandret verden og ændret landskaberne.

Væksthusene i Aarhus er verden samlet på ét sted. Det er bygget op om 4 klimazoner – troperne, bjergskovene, ørkenen og middelhavet – som indeholder planter fra hele verden. Både de meget sjældne som er uddøde i naturen, og dem, som vi mennesker bruger til alverdens ting.

Museernes Dag kan du møde vores dygtige formidlere i Væksthusene hele dagen.

På Museernes Dag har du mulighed for at opleve, hvad flere af museerne i Region Midtjylland kan byde på, når de tilbyder et gratis offentligt arrangement. Dagen handler om at formidle unikke historier, som tilsammen kan bidrage positivt til at skabe grobund for et rigt kulturliv, der sætter værdifulde spor i både den enkelte borger og ude i verden.

Sted

Væksthusene
Peder Holms vej
Aarhus C, 8000 Danmark
+ Google Map