Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

#Glimt

13. juni 2019 @ 19:30 - 21:30

|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

An event every day that begins at 7:30pm, repeating until 14. juni 2019

34 % Teateroplevelse 26 % Undersøgelse 19 % Poesi 15 % Alment boligbyggeri 6 % Mærkelighed

#GLIMT – eller historien om, hvordan du sammen med Team Teatret møder det virkelige levede liv, når du træder ind over dørtærsklen i hjemmene i Brændgårdsparken, der er et alment boligbyggeri, som set fra oven danner bogstaverne J.U.L. og ligger i den vestlige del af Herning, der befinder sig midt på heden i Jylland, som er den eneste del af Danmark, der er forbundet med Europa, som er et af verdens kontinenter og hvis navn ifølge visse sprogforskere kommer af ordet EREBU, der bærer betydningen ”SOLNEDGANG” …

#Glimt foregår i Brændgårdsparken i Herning. Team Teatret er rykket ud af sine vante rammer og ind i et af byens boligområder. Forestillingen vil ikke blot være en skildring af en specifik bydel. Det vil være en undersøgelse af hvad et menneskeliv er: For hvad kendetegner egentlig et liv? Er dét, du tænker, når du ser ud af vinduet, ikke også en del af dit liv? Er alt dét, der ikke er, ikke også en del af din tilværelse? Dagdrømme kan for eksempel ses som en poetisk modsætning til hverdagen, men er dagdrømme ikke også en stor del af et liv? Kan alt dét, du kun går og forestiller dig, ikke også have betydning for resten af verden?

Forestillingen er baseret på samspillet mellem Brændgårdsparkens fysiske rum – indendørs og udendørs – og dets historier. #Glimt er professionelt teater, som bliver til i et samspil mellem Team Teatret, Boligforeningen Fruehøjgård og Brændgård Amatør Teater og beboere i Brændgårdsparken. Vær opmærksom på at forestillingen ikke vil være egnet for gangbesværede eller kørestolsbrugere, da du som publikum skal op og ned af trapper – ind og ud af døre og rundt i hele området omkring Brændgårdsparken.

Detaljer

Dato:
13. juni 2019
Tidspunkt:
19:30 - 21:30
Begivenhed Kategorier:
, , ,
Begivenhed Tags:
, , ,
Hjemmeside:
https://teamteatret.dk/arrangement/glimt/

Arrangør

Team Teatret
Hjemmeside:
https://teamteatret.dk/

Sted

Multihuset Brændgårdsparken
Brændgårdsvej 81
Herning, 7429 Danmark
+ Google Map