Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kong Arthur

22. maj 2019 @ 20:30 - 23:00

|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

An event every week that begins at 8:30pm on tirsdag, onsdag, torsdag, fredag og lørdag, repeating until 29. juni 2019

KR75 – KR550
36 % Udendørs actionbrag 25 % Kamp mellem det gode og det onde 11 % Magi 23 % Royal legende 5 % Kulturhovedstadsnostalgi

Efter successen med Røde Orm under Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 sætter Det Kongelige Teater endnu et klassisk og medrivende drama op for både unge og ældre. Legenden om Kong Arthur indtager Moesgaard med et spektakulært actionbrag, hvor troldmænd, riddere, skønne dronninger og kolossale kulisser sætter scenen for kampen mellem det gode og det onde. Hver aften er der plads til 3.600 publikummer i alle aldre. De vil opleve Nordeuropas største teatershow fyldt til randen med højspændt drama, drabelige slag og magisk underholdning i det helt store format.

Kong Arthurs England er i forfald. Ridderne af Det Runde Bord er udenlands på jagt efter gralen, og magikeren Merlin har ikke vist sig i mange år. Nu rygtes det, at Englands plageånd, dragen Belvarg, er blevet set i nærheden af Camelot, og Morgana Le Fey, som Kong Arthur oprindeligt bortviste fra sit kongerige, dukker op for at indvie sin søn Mordred i den sorte magi. Kong Arthur er alene. Han har kun sværdet Excalibur, som han engang hev op af stenen, da han var en værdig konge, hyldet af folket og elsket af sin dronning Guinnevere. Men det er alt sammen mange år siden. Kong Arthur skal genoprejse sit tabte England. Han skal besejre dragen Belvarg, der har spredt sin sorte magi ud over landet, og han skal genvinde Guinneveres kærlighed. Det hele hviler på Kong Arthur nu. Og alle siger, at han er ved at blive gal.

Med Kong Arthur genopdages en ældgammel legende i nytænkte rammer. Dramaet om alle de kendte og elskede Arthur-eventyr og legender placeres helt ude på kanten af Moesgaards mørke. En fortælling om undergang og frelse – og sværdet i stenen.

Detaljer

Dato:
22. maj 2019
Tidspunkt:
20:30 - 23:00
Pris:
KR75 – KR550
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:
, , , ,
Hjemmeside:
https://kglteater.dk/det-sker/sason-20182019/skuespil/kong-arthur/?section=top

Sted

Moesgaard Museum
Moesgård Allé 15
Højbjerg, 8270
+ Google Map
Hjemmeside:
https://www.moesgaardmuseum.dk/