Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kunst på Opkald – Herning

15. juni 2019 @ 13:00 - 21:00

23 % Mærkelighed  18 % Lattermuskelaktivitet 20 % Tankestarter 32 % Sundhedsboost 7 % Køresyge

“Vi tror, at der på det seneste har været en spirende forståelse af den potentielle indvirkning, som KUNST har på SUNDHED. Kunst kan bruges på mange måder i sundhedssystemet – ikke kun som en terapeutisk aktivitet for både patienter og personalet, men også som en støtte i forebyggelse af medicinske problemer. Muligvis ikke som en erstatning for klassiske medicinske metoder, men kunst som alternativ medicin og behandling har vist sig at kunne forbedre tilstanden for mennesker med psykiske helbredsproblemer.”
– Kunstpartiet

Med det eksperimentelle projekt Kunst på Opkald vil Kunstpartiet genopdage den kapacitet, som kunst kan have til at påvirke sundhed og til at nå ud til en større del af samfundet. Den særlige “Kunstbulance” rykker ud i 7 byer i Region Midtjylland med performances, aktioner og workshops på gader, i skoler, på kontorer, teatre, museer – og meget, meget mere. Ombord på Kunstbulancen er blandt andre den internationale danser og praktiserende læge Kata Juhasz og fælles for aktiviteterne er, at de alle vil udfordre kvaliteten af personlige relationer.

Lørdag d. 15. juni:
14.00: Kunst på Opkald-dokumentarfilm ved Herning Bibliotek
15.00: CIAO, CIAO – musikalsk happening på Østergade 17.00 & 18.00: EVA H – performance inde i Kunstbulancen på Østergade
20.00: RECHARGEABLE – danse-performance ved Huset No. 7 i samarbejde med Kulturfest – Herning

Detaljer

Dato:
15. juni 2019
Tidspunkt:
13:00 - 21:00
Begivenhed Kategorier:
, , , ,
Begivenhed Tags:
, , ,
Hjemmeside:
https://kunstpartiet.art/

Arrangør

Kunstpartiet
Hjemmeside:
https://kunstpartiet.art/

Sted

Herning Hovedbibliotek
Østergade 8
Herning, 7400
+ Google Map