Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kunst på Opkald – Skanderborg

13. juni 2019 @ 12:00 - 19:00

GRATIS

23 % Mærkelighed  18 % Lattermuskelaktivitet 20 % Tankestarter 32 % Sundhedsboost 7 % Køresyge

“Vi tror, at der på det seneste har været en spirende forståelse af den potentielle indvirkning, som KUNST har på SUNDHED. Kunst kan bruges på mange måder i sundhedssystemet – ikke kun som en terapeutisk aktivitet for både patienter og personalet, men også som en støtte i forebyggelse af medicinske problemer. Muligvis ikke som en erstatning for klassiske medicinske metoder, men kunst som alternativ medicin og behandling har vist sig at kunne forbedre tilstanden for mennesker med psykiske helbredsproblemer.”
– Kunstpartiet

Med det eksperimentelle projekt Kunst på Opkald vil Kunstpartiet genopdage den kapacitet, som kunst kan have til at påvirke sundhed og til at nå ud til en større del af samfundet. Den særlige “Kunstbulance” rykker ud i 7 byer i Region Midtjylland med performances, aktioner og workshops på gader, i skoler, på kontorer, teatre, museer – og meget, meget mere. Ombord på Kunstbulancen er blandt andre den internationale danser og praktiserende læge Kata Juhasz og fælles for aktiviteterne er, at de alle vil udfordre kvaliteten af personlige relationer.

Torsdag d. 13. juni:
12.00: Kunst på Opkald-dokumentarfilm ved Skanderborg Bibliotek – vises også på de øvrige Bibliotekers skærme, inkl. Galten Bibliotek
13.00: CIAO CIAO – musikalsk happening på Gågaden
17.00 & 18.00: EVA H – performance inde i “Kunstbulance” ved Galten Torv

Detaljer

Dato:
13. juni 2019
Tidspunkt:
12:00 - 19:00
Pris:
GRATIS
Begivenhed Kategorier:
, , , ,
Begivenhed Tags:
, , ,
Hjemmeside:
https://kunstpartiet.art/

Arrangør

Kunstpartiet
Hjemmeside:
https://kunstpartiet.art/

Sted

Galten Bibliotek
Torvet 7
Galten, 8464 Danmark
+ Google Map