Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Linje S – Erotisk Ment?

31. maj 2019 @ 18:30 - 22:30

KR50
42 % Kunstoplevelse 23 % Vision 21 % Fællesskab 8 % Mærkelighed 6 % Roadtrip

Teater Magistraten ruller ud med kunst og kultur på tværs af Region Midtjylland!

Komikerne Jaribarh & Sune var i 2017 på en udsolgt turne med deres show “Je suis Jaribarh”. Nu vender de tilbage med et nyt show, der bærer titlen “Erotisk ment?”.

Sune kommer på særdeles hårdt arbejde i sine bestræbelser på at hjælpe sin ven, levemanden Jaribarh Chözcir. For selvom Jaribarh er blevet bedre til dansk, kan det være svært for ham at forstå, hvis Sune f.eks. siger ting, der er ironisk ment. Jaribarhs tilværelse tager denne gang en grufuld drejning, hvor dagpengesystemet, jobrotation, en 20-timers stilling som pædagogmedhjælper og kærestesorger bliver blot nogle af de udfordringer, han meget i mod sin vilje bliver tvunget ud i.

Figuren Jaribarh er et kærligt portræt af en nydansker, der med humor og gåpåmod afvæbner vores fordomspanser over for andre mennesker. Jaribarh får rodet sig ud i nogle sproglige afkroge, som udfordrer opfattelsen af vores modersmål, og hans “gammeldanske” ven, Sune, fungerer som den forvirrede katalysator, der hjælper os med at forstå, hvad Jaribarh egentlig mener.

De to komikere har udviklet karaktererne igennem de sidste 10 år og har underholdt danskerne ligeså længe – både som kæmpe youtube- og facebookfænomen med mere end 12 millioner views, i radioens P3 og i utallige liveshows rundt om i landet. Og som hos enhvert andet godt gammelt boyband, så vil du i dette show også kunne opleve nogle klassiske Jaribarh & Sune-dialoger ind imellem de nye sketches.

Køb billetter her

Detaljer

Dato:
31. maj 2019
Tidspunkt:
18:30 - 22:30
Pris:
KR50
Begivenhed Kategorier:
, , , ,
Begivenhed Tags:
, , , , ,

Sted

Teater Magistraten
Østergade 7F
Silkeborg, 8600 Danmark
+ Google Map