Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Livets Vand – ”Kroen”, Svostrup Kro

5. juni 2019 @ 16:00 - 18:00

FRI ENTRÉ
Markedsstemning i krogården med boder og verdslig underholdning.

Kroen er en firlænget bindingsværksgård, beliggende direkte ned til Gudenåen. Pramdragere og handelsfolk færdedes livligt op og ned langs Gudenåen og benyttede kroen som spise- og hvilested. Gennem tiderne har her også været pakhus, købmandshandel, færgeoverfart og posthus.

Svostrup Kro danner rammen om en folkelig markedsplads med mad- og kræmmerboder. Markedets gæster underholdes med sang og livlige fortællinger, visioner og drømme om vandets kraft og magi.

Livets Vand er en trilogi via vandveje om Kilden, Floden og Havet. Når man færdes ved eller på Gudenåen, kan man møde stedsspecifikke kunstværker, kunstworkshops for hele familien eller de sejlende performere, som igen kan opleves når de går i land og optræder. Udendørsværkerne kan ses i Tvilum, Tange, Bjerringbro, Ulstrup og Langå i hele perioden 1. – 16. juni 2019. Trilogien afsluttes med en rituel performance på Samsø. Fortællingerne og kunstværkerne udvikler sig undervejs, og derfor vil publikum få en forskellig oplevelse fra sted til sted.

Samarbejdspartner i Svostrup, Silkeborg Kommune: Svostrup Kro.

Detaljer

Dato:
5. juni 2019
Tidspunkt:
16:00 - 18:00
Pris:
FRI ENTRÉ
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:
, , , ,
Hjemmeside:
http://www.hakkehuset.dk/

Arrangører

Hakkehuset
River Art

Sted

Svostrup Kro
Svostrupvej 58
Silkeborg, 8600 Danmark
+ Google Map