Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Livets Vand – ”Øen”, Samsø

15. juni 2019 @ 13:00 - 15:00

FRI ENTRÉ
Markedsgøgl, sang og musik på Samsø Råvarefestival.

En gang om året, når de nye kartofler, spæde løg, sødmefyldte ærter og solbeskinnede jordbær modnes, fejres sommerens komme med gode fortællinger, stolte avlere og visionære Micro producenter på Samsø Råvarefestival.

Den sejlende trup fra floden møder folket fra Samsø på det store marked, hvor øens indbyggere frister med en overdådighed af herligheder frembragt af øens marker og det omgivende hav. Truppen trakterer markedets gæster med musik artisteri og livlige fortællinger.

Livets Vand er en trilogi via vandveje om Kilden, Floden og Havet. Når man færdes ved eller på Gudenåen, kan man møde stedsspecifikke kunstværker, kunstworkshops for hele familien eller de sejlende performere, som igen kan opleves når de går i land og optræder. Udendørsværkerne kan ses i Tvilum, Tange, Bjerringbro, Ulstrup og Langå i hele perioden 1. – 16. juni 2019. Trilogien afsluttes med en rituel performance på Samsø. Fortællingerne og kunstværkerne udvikler sig undervejs, og derfor vil publikum få en forskellig oplevelse fra sted til sted.

Samarbejdspartnere på Samsø: Samsø Råvarefestival, Søholm Opera og Sange til Verden.

Detaljer

Dato:
15. juni 2019
Tidspunkt:
13:00 - 15:00
Pris:
FRI ENTRÉ
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:
, , , ,
Hjemmeside:
http://www.hakkehuset.dk/

Sted

Samsø Råvarefestival
Pillemarksvej 1
Samsø, 8305 Danmark
+ Google Map