Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Livets Vand – ”Skoven”, Langå Egeskov

11. juni 2019 @ 17:00 - 20:30

FRI ENTRÉ
Vandreforestilling, kunst, fællessang og spisning i Langå Egeskov.

Langå Egeskov er en 200 år gammel græsningsskov ved Gudenåens bred i Randers Kommune. Her er kreaturgræsning som i landsbyfællesskabets tid, hvilket giver krogede grene som genlyder af minder og historier.

Livets Vand inviterer hele familien til at bruge alle sanser, når de oplever musikere i træerne og kunstværker der dukker frem og forandrer landskabet. Lydcollager, musik, kunstværker og performance giver næring til historier og myter om møder mellem fremmede. En del af oplevelsen er fællesspisning, musikalske indslag og fællessang. Publikum inviteres til at medbringe en ret til fællesbordet.

Livets Vand er en trilogi via vandveje om Kilden, Floden og Havet. Når man færdes ved eller på Gudenåen, kan man møde stedsspecifikke kunstværker, kunstworkshops for hele familien eller de sejlende performere, som igen kan opleves når de går i land og optræder. Udendørsværkerne kan ses i Tvilum, Tange, Bjerringbro, Ulstrup og Langå i hele perioden 1. – 16. juni 2019. Trilogien afsluttes med en rituel performance på Samsø. Fortællingerne og kunstværkerne udvikler sig undervejs, og derfor vil publikum få en forskellig oplevelse fra sted til sted.

Samarbejdspartnere i Langå: Station K, Langå i Udvikling, Kunstnere og musikere i Langå, Langå Skolen, Billedskolen Fantasia og Sange til Verden.

Detaljer

Dato:
11. juni 2019
Tidspunkt:
17:00 - 20:30
Pris:
FRI ENTRÉ
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:
, , , ,
Hjemmeside:
http://www.hakkehuset.dk/

Arrangører

Hakkehuset
River Art

Sted

Mødested: Skovlystvej 41A
Langå, 8870 Danmark + Google Map