Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Livets Vand – Workshop, Tvilum Kirke

1. juni 2019 @ 10:00 - 13:00

FRI ENTRÉ
Sitespecifik kunstworkshop og guddommelige fortællinger

Tvilum Kirke er den sidste rest af et augustinerkloster, der blev grundlagt i midten af 1200-tallet og var viet til Jomfru Maria. Klosterkirken har været nordfløj i et ret omfattende klosteranlæg, der er grundlagt ved Gudenåen, formodentlig for at lette transporten af byggematerialer, som i middelalderen blev fragtet ad vandveje.

Denne dag inviteres hele familien til at deltage i kunstworkshop og skabe mindre objekter der indgår i helheden med de stedsspecifikke værker. Kunstner Jens Chr. Jensen fortæller om tankerne bag sit værk, og Voel fortællehus forfører børn og voksne med stedsspecifikke fortællinger.

Livets Vand er en trilogi via vandveje om Kilden, Floden og Havet. Når man færdes ved eller på Gudenåen, kan man møde stedsspecifikke kunstværker, kunstworkshops for hele familien eller de sejlende performere, som igen kan opleves når de går i land og optræder. Udendørsværkerne kan ses i Tvilum, Tange, Bjerringbro, Ulstrup og Langå i hele perioden 1. – 16. juni 2019. Trilogien afsluttes med en rituel performance på Samsø. Fortællingerne og kunstværkerne udvikler sig undervejs, og derfor vil publikum få en forskellig oplevelse fra sted til sted.

Samarbejdspartnere Tvilum, Silkeborg Kommune: Voel Fortællehus og Tvilum kirke

Detaljer

Dato:
1. juni 2019
Tidspunkt:
10:00 - 13:00
Pris:
FRI ENTRÉ
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:
, , , ,
Hjemmeside:
http://www.hakkehuset.dk/

Arrangører

Hakkehuset
River Art

Sted

Tvilum Kirke
Klostervej 1
Fårvang, 8882 Danmark
+ Google Map