Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sange til Verden – Aarhus

5. juni 2019 @ 15:00 - 16:00

GRATIS
38 % Verdensmål 13 % Talentudvikling 9 % Kreativitetsboost 22 % Fremtidsvisioner 18 % Jazz-feeling

Sange til Verden vil sanseliggøre FN’s 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling i børnehøjde gennem musik og kreative værksteder. Verdensmålene handler om at skabe en ny verdensfortælling og en bedre fremtid for alle mennesker på kloden, og projektet giver mulighed for, at op mod 5.000 børn i hele regionen kan forholde sig kreativt og musikalsk til verdensmålene og skabe fælles håb om en lysere fremtid.

Projektet tager udgangspunkt i syv nykomponerede sange, som er skrevet af unge MGK-elever fra regionen med afsæt i de 17 verdensmål. De nyskrevne Sange til Verden danner også grundlag for Værksteder med Verdensmål, hvor regionens børn i løbet af foråret 2019 forholder sig til Verdensmålene gennem musikalske og kreative aktiviteter ved lokale værksteder, aktiviteter, koncerter og events i hele regionen.

Sange til Verden er skabt i samarbejde mellem Kulturprinsen i Viborg, Aarhus Jazz Orchestra og BUM – regionalt netværk for Børne-/Ungekultur i Midtjylland, foruden en række lokale aktører i 18 af regionens kommuner.

Som en del af børnekulturfestivalen i Aarhus vil ca. 100 børn fra Hasle Skole og Aarhus Musikskole fremføre sangene sammen med Aarhus Jazz Orchestra, Musiksak fra Hasle Skole og Aarhus Concert band. Kunstværker fra børnenes Værksteder med Verdensmål – skabt i samarbejde med Aarhus Biled- og Medieskole – vil indgå som en del af oplevelsen. Rådmand i Aarhus, Rabih Azad-Ahmad, kommer og åbner koncerten.

Detaljer

Dato:
5. juni 2019
Tidspunkt:
15:00 - 16:00
Pris:
GRATIS
Begivenhed Kategorier:
, , ,
Begivenhed Tags:
, , , , , ,
Hjemmeside:
http://bumkultur.dk/sange-til-verden/

Arrangører

Kulturprinsen
BUM – Netværk for Børne- og Ungekultur i Region Midtjylland
Aarhus Jazz Orchestra
Aarhus Musikskole
Børnekulturhuset Aarhus
Musikhuset Aarhus

Sted

Musikhuset Aarhus
Thomas Jensens Allé
Aarhus C, 8000 Danmark
+ Google Map