Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sange til Verden – Holstebro

11. juni 2019 @ 16:00 - 17:00

KR60
38 % Verdensmål 13 % Talentudvikling 9 % Kreativitetsboost 22 % Fremtidsvisioner 18 % Jazz-feeling

Sange til Verden vil sanseliggøre FN’s 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling i børnehøjde gennem musik og kreative værksteder. Verdensmålene handler om at skabe en ny verdensfortælling og en bedre fremtid for alle mennesker på kloden, og projektet giver mulighed for, at op mod 5.000 børn i hele regionen kan forholde sig kreativt og musikalsk til verdensmålene og skabe fælles håb om en lysere fremtid.

Projektet tager udgangspunkt i syv nykomponerede sange, som er skrevet af unge MGK-elever fra regionen med afsæt i de 17 verdensmål. De nyskrevne Sange til Verden danner også grundlag for Værksteder med Verdensmål, hvor regionens børn i løbet af foråret 2019 forholder sig til Verdensmålene gennem musikalske og kreative aktiviteter ved lokale værksteder, aktiviteter, koncerter og events i hele regionen.

Sange til Verden er skabt i samarbejde mellem Kulturprinsen i Viborg, Aarhus Jazz Orchestra og BUM – regionalt netværk for Børne-/Ungekultur i Midtjylland, foruden en række lokale aktører i 18 af regionens kommuner.

Oplev 400 børn fra Holstebro, Struer og Lemvig fremføre sangene til en storslået koncert med Aarhus Jazz Orchestra. Skulpturer skabt af lokale dagtilbud på baggrund af Verdensmålene vil indgå som en del af oplevelsen.

Køb billetter her.

Detaljer

Dato:
11. juni 2019
Tidspunkt:
16:00 - 17:00
Pris:
KR60
Begivenhed Kategorier:
, , ,
Begivenhed Tags:
, , , , , ,
Hjemmeside:
http://bumkultur.dk/sange-til-verden/

Arrangører

Kulturprinsen
BUM – Netværk for Børne- og Ungekultur i Region Midtjylland
Aarhus Jazz Orchestra
Holstebro Kommune
Struer Kommune
Lemvig Kommune
Holstebro Musikskole
Struer Musikskole
Lemvig Musikskole
Musikteatret Holstebro

Sted

Musikteatret Holstebro
Den Røde Plads 16
Holstebro, 7500 Danmark
+ Google Map
Hjemmeside:
https://www.musikteatret.dk/