Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Between Two Sisters – Singing Our Place

6. juni 2019 - 10. juni 2019

31 % Fremtidsvision 35 % Sansebombardement 20 % Søstersolidaritet 7 % Mærkelighed 13 % Tankestarter

I løbet af GENOPDAG inviteres kulturinteresserede fra hele landet og udlandet til to internationale ”søster”-festivaler, som ligger i forlængelse af hinanden på tværs af Jylland. Begge festivaler fokuserer på at giver stemme til kvindelige kunstnere og skaber rum for kunstnernes bud på vores tid, fortid og fremtid. De to festivaler skabes i projektet Between Two Sisters i et samarbejde mellem Odin Teatret i Holstebro og Teater Viva i Aarhus.

Between Two Sisters ønsker at give kvindelige kunstnere rum til at præsentere deres fremtidsvisioner i form af teaterforestillinger, koncerter, danseforestillinger, workshops og installationer i mødet med publikum. Festivalen vil præsentere publikum for de vigtige temaer, som kvindelige kunstnere er optagede af i denne tid. Hvad optager dem i en tid med store polariseringer, klimaforandringer, fremmedgjorthed, fremmedangst og fremtidsangst? Hvad vil det sige at være kvinde i dag? Hvad er det, som kommer til bevidsthed både individuelt og kollektivt i disse forandringstider? Hvad er det for nogle værdier, vi vælger at dyrke? Hvordan giver vi krop og liv til vores visioner og håb? Hvordan kan vi finde vores egen robuste og livskraftige måde at handle på i en verden, som har behov for nye stemmer, andre stemmer, kvindestemmer? Hver stemme er vigtig, hver stemme tæller. Kan vi finde en vej, hvor vi handler ud fra håb?

I Aarhus hedder festivalen Singing Our Place 2019; International Performing Arts Festival – Voices and Visions for Our Future. På Godsbanens scener i Aarhus vil scenekunstnere fra Grønland, England, Frankrig, Argentina, Spanien, Norge, Finland, Sverige, Danmark, Frankrig og Italien tage alle interesserede med ind i overraskende, inspirerende og engagerende kunstneriske fortællinger om vores fælles fremtid.

Se mere på www.teaterviva.dk

Sted

Godsbanen
Skovgaardsgade 3
Aarhus C, 8000
+ Google Map
Hjemmeside:
http://godsbanen.dk/