Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

UNITED CHANGE

31. maj 2019 @ 16:00 - 22:00

|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

An event every week that begins at 12:00 on lørdag, repeating until 1. juni 2019

21 % Klimakrise 38 % Sansebombardement 9 % Mærkelighed 13 % Tankestarter 19 % Fremtidsvisioner

ET GLOBALT FÆLLESAREAL
Takket være ambitiøse fonde og partnere præsenterer Teatret Svalegangen i maj 2019 et gratis kick off event. Området foran teatret omdannes til et klimamarked med grønne debatter på tværs af kultur, forskning og erhverv. Oplev ny dramatik af Line Knutzon om lykkeligt overforbrug, spiddende spejdersange om kampen for nature af duoen Mig Og Kis og meget mere.

Verdensmålene er afgørende for en bæredygtig omstilling. For en renere, bedre og mere retfærdig verden for alle. Men hvad gør vi egentlig selv? Ambitionen med UNITED CHANGE er at skabe et globalt fællesareal, et kæmpe event, der udforsker hvordan udvalgte verdensmål kan blive til engagerende scenekunst. Det handler om at se nye muligheder i kunsten. At kunst rent faktisk indeholder en kapital af viden, erfaring, innovativ kraft, visioner og fantasi, som kan føre til handling i kampen for vores fælles klode.

MOD NYE HORISONTER
Visionen med UNITED CHANGE er at skabe en kalejdoskopisk vandreforestilling over en fireårig periode sammen med nogle af Danmarks bedste kunstnere og en række støttegivere, videnspartnere og erhvervssamarbejder. Rejsen begynder i år, men det hele kulminerer i et kæmpe interaktivt event i 2023, der vil tale til dine sanser og din lyst til at være med. Vejen til forandring er lang, men mange ønsker en forskel. Vi handler nu. Og vi handler sammen. Det er UNITED CHANGE!

Projektet er skabt af Teatret Svalegangen i samarbejde med FN, Black Box Dance Company, The Animation Workshop, Energimuseet, Det Grønne Museum, NRGi og Egetæpper.

Læs mere om UNITED CHANGE her.

Detaljer

Dato:
31. maj 2019
Tidspunkt:
16:00 - 22:00
Begivenhed Kategorier:
, , , , , ,
Begivenhed Tags:
, , ,
Hjemmeside:
https://www.svalegangen.dk/events/united-change/

Sted

Teatret Svalegangen
Rosenkrantzgade 21
Aarhus C, 8000 Danmark
+ Google Map