Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Zolitude Swamp – Interaktiv udstilling

28. juni 2019 @ 12:00 - 17:00

|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

An event every week that begins at 12:00pm on søndag, onsdag, torsdag, fredag og lørdag, repeating until 30. juni 2019

GRATIS
27 % Drøm 29 % Kunstoplevelse 16 % Eklekticisme 17 % Attitude 11 % Socialt samvær

Har du nogensinde prøvet at være vågen i en andens drøm? Kan du dykke igennem en sump og ind i en heks’ garderobeskab? Kan du fordybe dig i en kunstoplevelse? De spørgsmål stiller Attitude Apoteket med den eksperimenterende udstilling Zolitude Swamp.

Fra den 6. – 30. juni inviteres publikum til at være vågne drømmere, når de dykker ned i den interaktive, kunstneriske fortælling og oplevelse Zolitude Swamp i galleriet END OF THE LINE i Business Park Skejby ved Aarhus.

I denne excentriske, opfindsomme og eklektiske udstilling mødes visuel kunst, lyd kunst, mode, kunsthåndværk og interaktive opgaver og events i ét samlet indtryk, der skubber til den konventionelle opfattelse af kunstudstillingen.

Bag Attitude Apoteket står lettisk-fødte Katrina Bolshakova and John Tatevosyan, der begge er bosat i Aarhus, hvor de sammen skaber kreative projekter, der udfordrer normerne og, som navnet antyder har massere af “attitude”. De beskriver Zolitude Swamp som et “mytologisk-dreamscape”, og i arbejdet med udstillingen har de fokuseret på at skabe en ny og anderledes kunstoplevelse for besøgende. Dette har de gjort i samarbejde med en række lokale kunstnere, og Zolitude Swamp omfatter også et program med sociale, forskelligartede events, der skal bringe besøgende sammen og skabe nye bekendtskaber og forbindelser.

Besøgende kan i udstillingen bl.a. dykke gennem et “Swamp Mirror Lake”, hvor de kan besøge den interaktive installation “Witches Wardrobe”. Her kan de påklæde sig “Talking T-shirts” håndbroderet af KIRSE og gå på opdagelse i romantiske glas-smykker fra Porcelanity. De kan også gå igennem den endeløse kæde- og glas-gang under “Zolitude Storm” himlen skabt af Joanna Jensen, til lyden af et foranderligt soundscape af Alex Newman, eller udforske vægge beklædt med marker af tørrede blomster, hvor kunstværker kigger ud, som vinduer til andre drømme.

Detaljer

Dato:
28. juni 2019
Tidspunkt:
12:00 - 17:00
Pris:
GRATIS
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:
, , , ,
Hjemmeside:
http://aarhusmakers.com/zolitudeswamp

Sted

AARHUSMAKERS’ – END OF THE LINE v. Galleri Ovartaci
Palle Juul-Jensens Blvd., 8200
Aarhus N, 8200 Danmark
+ Google Map